Wie zijn wij?

Blije mensen die vanuit hun passie in hun kracht staan en van daaruit samen creëren.

sprckt

Bij Sprocket staat de opdrachtgever centraal met als doel samen de gedroomde woon- werk of omgevingsbeleving te realiseren. Dat is altijd maatwerk; vanuit onze marktkennis en ervaring zijn wij in staat om de beste disciplines bij elkaar te voegen, concurrerend te zijn in ons aanbod en projecten van A tot Z te realiseren. In Nederland en daarbuiten. Wij zijn een onafhankelijk projectbureau dat  wens en uitvoering verbindt met alles wat daartussen zit, terwijl wij samen grip houden op het gehele proces. Daarbij gaan wij uit van het TIMQO principe.
Als onafhankelijke partij bewaken wij:

  • de planning (Time)
  • de eisen en voorwaarden die de uitvoerende partijen moeten volgen (Information)
  • het budget (Money)
  • de kwaliteit (Quality)
  • de organisatie: welke partijen betrekken wij bij het project en wat wordt de taakverdeling (Organization)

 

Staaltechnische designwerken

U wenst, wij realiseren: Staaltechnische designwerken als trappen, balustraden, architectonisch staal en kunstwerken. Sprocket is een bureau wat verder gaat in projectbegeleiding. Het begint bij het visueel maken van een idee, het eindigt pas wanneer wij vanuit onze nazorg zeker weten dat alle wensen zijn vervuld. U vindt in ons een onafhankelijke partner die meedenkt, bewaakt, oplost en uitvoert.

Onze visie

Sprocket is een onafhankelijke partij die naast de opdrachtgever staat. Onze kracht is dat wij de markt kennen, weten welke partij welk type product het beste kan uitvoeren. Als geen ander kennen wij de prijs-kwaliteitsverhoudingen. Daardoor zijn wij in staat de juiste partijen bij elkaar te brengen en de kosten onder controle te houden, terwijl uw wensen correct en volgens planning worden gerealiseerd.

Wij werken met geselecteerde partners. Sprocket organiseert alles daar omheen in eigen beheer. Wij hebben eigen tekenaars, calculators en projectbegeleiders zodat wij kunnen sturen op de engineering en zo het hele proces in de hand hebben. Voor u betekent dit één aanspreekpunt tijdens het hele project, van het allereerste ontwerp tot en met de oplevering.

Rik Voerknecht

Partner/ Project Manager

Rik is een allrounder in de staalconstructie techniek. Hij heeft een zeer brede ervaring in engineering, werkvoorbereiding en projectmanagement en een passie voor mooie eindproducten.

Rik is een perfectionistische creatieveling die houdt van uitdagende werken met hoge afwerkingsgraad. Met altijd een drive om anderen te helpen en beschikkend over een groot aanpassingsvermogen waardoor hij flexibel is en goed kan schakelen. Voor Rik is zijn missie pas volbracht als de klant blij is met het resultaat en alle betrokkenen positief terugkijken op het proces. Leermomenten die zich voordoen weet hij altijd ten gunste in te zetten, richting de oplevering en in nieuwe projecten.

In het dagelijks leven is Rik een vriendelijke, relaxte familieman die graag kampeert en zich uitleeft in survivalruns en hondensport, maar die ook erg kan genieten van schilderen en kunst.

“SPROCKET tikt al mijn boxjes. Mijn kracht wordt benut. Ik kan mijn kennis, veelzijdigheid, ervaring en achtergrond optimaal inzetten en ik ben graag een helpende factor. Complexiteit is voor mij geen limiet maar een uitdaging.”

rik@sprckt.nl

Eddy Jutte

Eigenaar

Eddy is een enorm enthousiaste ondernemer en gedreven sales professional. Met een helicopterview overziet hij zowel constructie technische als commerciële aspecten en houdt hij kosten en planning in balans.

Al jarenlang zet Eddy zijn talenten in om andere bedrijven naar een hoger plan te tillen*. Met een hands-on mentaliteit graaft hij zich in de bedrijfsvoering in, en zo ook in projecten. Zo weet hij van binnenuit, met gedegen vakkennis en met een oplossingsgerichte houding, tot de beste resultaten te komen.

Een van Eddy’s sterke kanten is de manier waarop hij gebruik maakt zijn netwerk. Hij ziet de kracht van mensen en weet deze optimaal te benutten én te combineren. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk voor ieder die met hem samenwerkt. In het weekend zet Eddy deze kracht in op het voetbalveld van v.v. Winsum, waar hij ook als jeugdtrainer actief is geweest en tevens bestuurslid CVZ was. Ook heeft hij meegewerkt aan het fusieproces van de jeugdafdelingen van twee clubs in Winsum. Daarnaast bezoekt hij graag met vrienden voetbalwedstrijden van Ajax.

“Intern beginnen = extern winnen is een visie die ik ook bij SPROCKET uit volle overtuiging toepas. Met een sterk team, de juist partners en kwalitatief hoogwaardige producten wil ik de wensen van onze opdrachtgevers liefst boven verwachting realiseren.”

eddy@sprckt.nl

Wilt u graag meer weten? Of heeft u een onmogelijke wensenlijst?

Melk of suiker in de koffie?

Afspraak maken