Sprocket realiseert uw project van wens tot beleving

Maar u kunt ons op elk gewenst moment in het proces inschakelen, ook voor afzonderlijke stappen in het traject. Een kostenraming, tekenwerk of de uitvoering van een product –  u vindt in ons een vakkundige partner die zorgt dat het voor elkaar komt.

En zo gaan wij te werk

1.

Aanvraag / intake

Als u heeft besloten dat Sprocket de juiste partner is om uw project te realiseren, dan nemen we in een persoonlijk gesprek alle uitgangspunten samen door. Daarbij komen allerlei technische en bouwkundige zaken aan de orde waarin wij met u meedenken en, waar nodig, kunnen adviseren. Ook besteden we aandacht aan de planning en het budget. Zo kunnen wij u snel een beeld geven van wat realiseerbaar is. Uiteraard is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

2.

Kostenraming

Op dit moment hebben wij voldoende informatie om de kosten van het project te bepalen en het traject verder uit te stippelen wat betreft organisatie, realisatie en tijd. Omdat wij de prijs-kwaliteitsverhoudingen in de markt kennen zijn wij in staat om aan te sluiten bij uw budget en uw project zo concurrerend mogelijk aan te bieden.

3.

Ruw ontwerp

Mochten de kostenraming en de gehele organisatie nog niet voldoende duidelijkheid geven, of is er nog geen goed beeld ontstaan hoe uw project uitgevoerd kan worden, dan is het wellicht verstandig om eerst een ruw ontwerp te maken. De kosten voor een eventueel ruw ontwerp worden in mindering gebracht op de totale projectengineering bij een eventuele uitvoeringsopdracht.

4.

Realisatie  / productie

Ook op het moment van realisatie is Sprocket nauw betrokken. Wij weten precies wat we kunnen verwachten van de producenten en aannemers waar wij mee samenwerken, deze worden dan ook speciaal voor uw specifieke product geselecteerd. Tijdens het productieproces zien wij er op toe dat uw product correct en volgens planning wordt geproduceerd en er geen enkel detail wordt gemist.

5.

Montage en oplevering

Uw object is gereed om te worden geïnstalleerd. Ook hier laat Sprocket niets aan het toeval over. Uw contactpersoon van Sprocket is bij de oplevering aanwezig en zal, eventueel samen met de betrokken partijen de laatste controle uitvoeren en waar nodig zorgen dat er laatste correcties worden uitgevoerd.

6.

Nazorg

Project afgesloten? Nee! Wij zijn niet eerder tevreden dan wanneer we zeker weten dat u dat bent. Daarom zullen wij enige tijd na de oplevering weer contact met u opnemen om af te stemmen of alles naar verwachting is gerealiseerd. En uiteraard kunt u altijd bij ons terecht als u nog vragen of wensen heeft.

Wilt u graag meer weten? Of heeft u een onmogelijke wensenlijst?
Melk of suiker in de koffie?